[layerslider id="12"]

Andjakt

Vi på Stora Sundby är stolta över att kunna erbjuda dig en av Sveriges bästa andjakter. Som gäst får du uppleva jakt i natursköna omgivningar vid slottet med omnejd, kring dammar i skog, på beten och på åkrar såväl som i Hjälmarens vikar.

 

 

Ankomst till Stora Sundby sker vanligen dagen innan för middag och övernattning på slottet. Jakten startar morgonen därpå, vanligtvis med 4-5 drev under dagen med paus för lunch som intas i den gamla smedjan eller om vädret tillåter, i orangeriet. Om förhållandena är de rätta kan vi erbjuda ett magnifikt drev i slottsviken med jakt från flottar med slottet som stämningsfull bakgrund. Jaktdagen avslutas med viltparad på borggården.

 

Andsäsongen startar i slutet av augusti och pågår till och med mitten av oktober. Lämpligt antal jägare är 8-12. Flertalet jaktkombinationer är möjliga, kontakta oss med dina förfrågningar.

 

För bokningar, priser och förfrågningar kontakta Mauritz Klingspor, mail: [email protected] Tel: + 46 706 70 70 02 eller Niels Einshöj, mail: [email protected] Tel: +46 707-226 784.